GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016

6:26 AM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Klik Banner untuk join!

Buku yang saya teringin sangat mau memiliki :
1. KEMBARA AFGHANISTAN
2. OPAH GANGNAM SYTLE. 

Baca saja review kedua-dua buku ini, hati saya sudah terpaut. saya ni jarang sangat dapat beli buku bah. Banyak baca online jak.
Teringin sangat mau baca pengalaman mereka sewaktu berada di sana terutamanya, kembara afghanistan tu. Tak sangka ia adalah daripada pengalaman seorang wanita, hebat!. Lagipun kisah yang berunsurkan pengalaman seseorang ini..sangat makan 'dalam' untuk kita baca :) kan?

TARIKH PENYERTAAN
BERMULA 7 Jun 2016 (Selasa) dan TAMAT 20 JUN 2016 (ISNIN) JAM 11.59 Malam.

Selamat Berpuasa!


You Might Also Like

7 comments

  1. salam singgah , semoga berjaya ,

    http://rezekiituluas.blogspot.my/2016/06/giveaway-buku-pre-loved-jun-2016.html
    http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. semoga menang! hahaa. opah gangnam style macam best je buku dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah aamiin heheh...iya baca review memang mcm best hehe!

      Delete
  3. Terima kasih join :) nantikan eh nak umum pemenang ^^

    ReplyDelete