Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

1:27 PM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Hi readers! puasa tak hari ini? mau bagitau ni, http://www.nile.com.my/ yang femes tu ada buat GA tau, hadiahnya fuh! wang tunai sehingga RM1000 bah!. Saya tau ni pun daripada Blog cik Lyssa comel kita tu hihi. So, rugilah kamu kalau tak join, lagipun syaratnya mudah saja! meh cuba hihi. 

1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "
2. Letak banner dibawah ni dalam entry kamu dan link kan banner tu :

Klik Banner tu.
3. Dan daripada link tersebut, kamu pilih 5 items daripada "Jualan Raya Meletop 2016" yang kamu mau sangat daripada nile.com.my, dan buat entry macam saya di bawah ni.

JLM2016 Sales price: RM13.90
Date: 30/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only
JLM2016 Sales price: RM8.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 200 units only
Product: Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM12.90
Date: 22/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 460 units only
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only

4. Lepas tu, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :
Tajuk : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
Link blog :
Nama penuh :
No. Telefon :
5. Kamu boleh check result [SINI] . Tarikh tutup adalah pada 30/06/2016 , 11.59 pm.

Pemilihan pemenang melalui Random.Org

Okay, Done!

You Might Also Like

6 comments

  1. Salam Ramadhan! All the best ye :) Seronok kalau dapat menang duit raya. Hehehe

    Iday nak jemput join Giveaway Contest. Hadiah berupa 10 biji Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi untuk 10 blogger bertuah :)

    Nak join boleh check sini : http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    ReplyDelete