Menang Header daripada Aisyhah Nyais!

3:22 PM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Klik Banner atas tu ya untuk Join :)

Saya ketawa dulu ya (haha), jarang sangat saya join aktiviti serupa ini , tetapi yang ini menarik hati saya sebab blog saya tak ada header kesian hahaha banyak kali buat, banyak kali ubah..still tak puas hati, akhirnya malas dah buat haha, manalah tau boleh menang kan amiin, . Apa2 pun, korang join juga ya :) 

okay, blogger lain yang sy nak tag:





P/s: Salam Ukhuwah.



You Might Also Like

5 comments

  1. terima kasih sudi join~ heeeeeeheheh.

    ReplyDelete
  2. thanks tag miss oren, dan kita tag awak balik.

    http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/12/menang-header-daripada-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, singgah sini ;)

    http://boladuri.blogspot.my/2015/12/menang-header-daripada-aisyah-nyais.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama.. good luck

    ReplyDelete
  5. Peserta 13 datang bw :D Follower awak yang ke 557 :)

    http://theonlygirl98.blogspot.my/2015/12/menang-header-daripada-aisyhah-nyais.html

    ReplyDelete