Pencarian Blog Terkemas 2015 !

5:00 PM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan


Hi Guys! Om buat lagi segmen. Nak tahu Apa yang lain? Mari kita check apa yang lain.

Click Gambar untuk Join Tau!!

Pencarian Blog Terkemas 2015 aku adakan untuk mencari blog yang paling paling sangat kemas. Kemas dan cantik, sedap mata memandang bila jengah belog korang. Sambil sambil tu boleh promote belog korang dan juga blogwalking sesama blogger.


Haaa apa tunggu lagi, jom join. Hadiah adalah rahsia, Goodluck!

Jiha nak tag sorang jak Siti Zuraidah

P/s: Blog saya ni takda lah kemas sangat, cute jak (riak di situ). Join GA ini pun, sebab nak kenal lebih ramai blogger yang dah lama berkecimpung dalam dunia blog ini :) Goodluck!


You Might Also Like

11 comments

  1. singgah.selamat bersegmen.goodluck :)

    ReplyDelete
  2. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Dari kontest yang sama..good luck ye..:D

    ReplyDelete
  3. Hai, saya singgah melawat sini dr Segmen OmbakBergigis :) Jemput singgah ye. Semoga berjaya..
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/12/pewaris-facebook-kita-sekiranya-berlaku.html

    ReplyDelete
  4. Singgah melawat dari segmen yang sama :D
    Baru ada masa blogwalking..hehe
    http://fardiyah.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum wbt, bittaufiq wannajah! Ana dari segmen yang sama :)
    http://ukhti-ninja.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  6. follow dan singgah dari http://eira-shamiera.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html .. :)

    ReplyDelete
  7. Goodluck..saya pon dari segmen yg sama..hihi
    http://apple-crunchh.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini..Mimi pun join jgk..Hehehe

    http://mimirheem.blogspot.my/2015/12/pencarian-blog-terkemas-2015.html

    Erhh..Sory..Lambat blogwalking ..

    ReplyDelete