10 soalan daripada Ucing Kadayan

2:22 AM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Klik gambar ke blog Ucing

Tak nak buang masa, jom lihat soalan hehehe~


1) Perkenalkan diri Awak .Anak yang ke berapa.?
~ Nazihah Binti Pairin, tak ada kena mengena dengan Dato' Pairin. Anak ke-5 dari 6 orang adik beradik.

2) Impian yang belum tercapai.?
~ fuhh! banyak..selain daripada "Harapan" kat sidebar tu. heh. saya pegang dengan kata-kata Dato CT bahawasanya yang lain biarlah rahsia heh. Sorry. 

3) Jenis Komputer yang di gunakan untuk membuat Blog.?
~ACER, Hadiah daripada abang, waktu nak masuk U dulu. 4 Tahun study, itu jak diguna, tak pernah tukar sebab tak pernah rosak. Alhamdulillah.

4) Tidur Malam pukul berapa.?
~ Tak tentu. Kalau sakit kepala tidur awal. Kalau normal, 2-3 am pagi pun sanggup, tengoklah sekarang masih gagah menaip ni heh.

5) Makanan dan Minuman yang di gemari.?
~ Masakan kampung, terutama Sabahan. Minuman Coffee, Teh.

6) Suka tak Animasi saya.? Kalau suka mesti Subscribe di Youtube.
~ Suka bah hehe lama dah subscribe..

7) Ucing kadayan tu cute ke tidak.? kalau cute like my FB.
~ Cute bah hehe lama dah like..

8) Pendapat Awak tentang Blog Saya.?
~ Simple, kemas dan banyak post yang berguna.

9) Lagu kegemaran dalam komputer awak .?
~ Tak ada pula lagu febret..dengar jak semua.

10) Kalau Selesai Projek Ucing Kadayan ini Awak Menantikan kah kemunculannya.?
~ Of course!! saya doakan moga dipermudahkan dan berjaya selesaikan :) 

Terima Kasih Ucing. Done. 2:23 am. Nak juga bagi soalan, tapi belum ada idea lagi. heh. 


You Might Also Like

3 comments

  1. @Scya Lollita

    knp batuk? ow sebab nampak harapan kat sidebar tu ka..

    itu salah satu, banyak lg rahsia...

    ReplyDelete
  2. Hi terima kasih kerana jawab soalan ucing dan terima kasih atas doa nya juga .;)

    ReplyDelete