Tak sangka ada yang berkenan

1:33 AM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Jom terjah blog adik Nur Najihah ini :) Klik gambar.

Alhamdulillah menang segmen lagi, 10 Januari hari tu, saya ada join satu segmen ni, SIMPLE SEGMEN BLOGLIST NUR NAJAH, Tamat dah


Dan sungguh tak di jangka..Blog yang serba kekurangan ni berkenan di hati adik Najah. huhu Terharu weh..sebab, banyak blogger hebat yang join tapi blog ni juga yang berkenan di mata dan hati dik Najah. Alhamdulillah. Thanks again dik. 

Btw, nama kami berjodoh hehe adik ni Nur Najihah dan saya Nazihah..hehe. Lagi satu, dia femes dengan Cerpen Seindah Takdir adaptasi telefilem RTM..wow..hebat..!


akak pun minat bidang penulisan ni, tp..ke laut hehe apa-apa pun kipidap dik!!
Jom blogwalking ke blog adik ni :) 

Selamat Bersegmen!

You Might Also Like

5 comments