Pencarian Mega Bloglist Aisyhah Nyais

8:51 PM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Banner dia buatkan hati ku gumbira hehe!

Setelah sekian lama blog ini hilang dari radar, kini kembali menge-post sesuatu haha
Segmen ni kalau saya tak join, rasa seperti kehilangan sesuatu hehe, mesti nak sokong juga adik Ecah ni. 
Saya dah like page FB, 
Cuma pasal tag tu, saya tengok blogger yang saya nak ditag dah join dah. Tak tau nak tag siapa lagi hehe.
Klik Banner untuk join.
Semoga berjaya semua!!

You Might Also Like

12 comments

  1. Terima kasih sudi join. Sila check nama anda di senarai peserta. Happy blogwalking dan goodluck! hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ofkos wajib join...hehehe Happy Blogwalking dik ecah :)))

      Delete
  2. Replies
    1. dah ada pemenang heheheh tahniah kepada mereka!!

      Delete
  3. esokk lastt yee? jie tak join lagiii. hihii. in sya Allah, kalau sempat Jie join. XD nak masuk bloglist kak Ecahh jgk.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat join ka jie..huhu akak fikir jie busy kalau tak dah tag dah hehehe

      Delete
  4. Singgah sini :) Btw blog ni comel la.

    Jemput baca: http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari http://zinnirahizzati.blogspot.my/2016/01/pencarian-mega-bloglist-aisyhah-nyais.html ^_^

    ReplyDelete