Alhamdulillah!! II

7:43 PM

~Assalamualaikum~

Rindu blog!! 
Alhamdulillah, walaupunpun blog ini kesunyian tanpa adminnya hehee tetap ada juga pengunjung yang setia :) baiknya blogger2 malaysia hehe
Nukman bin Basyir meriwayatkan bahawa Nabi S.A.W pernah bersabda:”Doa merupakan satu ibadat, lalu baginda membaca ayat: “Dan berkata Tuhan-Mu: “Berdoalah kepada-Ku...”(Abu Daud dan at-Tirmidzi)
Entri ini sekadar nak menyatakan yang adminnya kembali aktif hehee
 rindunyaaa blog kamu semua! :)banyak entri2 baru yang dipost. blog sahabat pun banyak dah berubah wajah :) makin cantik dan menarik ;) Tahniah! 

Tak lupa nak ucapkan Terima kasih! kepada
dan sahabat2 yang lain
kerana 'wish me luck' untuk temuduga tersebut^^

Kepada 
Terima kasih kerana tag saya lagi hehe, tapi maaf tak dapat buat entri untuk itu huhu
apa2 pun header baru WADI blog cantik! :)

ok, kejap lagi nak terjah blog sahabat yang selalu dikunjungi hehe
Wassalam

You Might Also Like

9 comments

  1. InsyaAllah nazihah,moga apa yg diimpikan akan tercapai dan dipermudahkan..tak lupa juga,selamat berblog kembali..^^,

    ReplyDelete
  2. salam,, enti student UMS ka?? :)

    ReplyDelete
  3. salam,, enti student UMS ka?? :)

    ReplyDelete
  4. Salam alaik.

    Bagaimana temuduga, ok ke? (=
    Moga Allah berikan yang terbaik buat Nazihah.

    ReplyDelete
  5. @M.D.= hehe..saya bukan student UMS.. temuduga kat UMS saja ^^

    ReplyDelete
  6. @Izzati Hashim= Alhamdulillah, baik saja temuduganya hehe bila terkenangkan balik..rasa nak ketawa jak..hehe terima kasih ukht untuk doa itu^^

    ReplyDelete
  7. :)... hnya tersenyum...(^_^)

    ReplyDelete
  8. Sukanya adik akak dah balik semula! =') bbrp hari ni adik xbrp semangat nk on9 tgk akak xdk, sepi je rasa, betul...ni lagi2 dah nak habis cuti dah

    Insya-Allah, temuduga tu berjalan lancar, resultnya mesti terbaik! kalau dah dpt resultnya, ckp ye dkt adik. xnak ketinggalan update terbaru akak! really love u!

    teruskan perjuangan, akak! ^_^ *peluk*

    ReplyDelete