25 Things That Make Me Happy

5:36 PM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan

Terima Kasih my dear Anabiha tag akak :) jom serbu blog dia, tengok 25 perkara buat dia happy!

Ada Syarat lah pulak hoho
1. Create a new post + insert the theme picture above.
2. List 25 things that make you happy most of the time (it can be any language that you want)
3. Mention the blog that have tagged you (of course it can be more than a blog)
4. Tag at least other 5 bloggers & make sure they know they've been tagged!
5. You might also share your favourite quote of the week! (if none, then it's okay)

25 Things That Make Me Happy (Ringkas dan Padat) *Saya taip B. Malaysia lah senang erk hehe
1. Islam (Amar ma'ruf Nahi mungkar)
2. Keluarga kesayangan.
3. Had fun dengan anak fruit (Bujang, So, anak buah lah anak ku hihi)
4. A good cup of coffee and Cooking
5. Ketawa, suka hati tanpa fikir masalah.
6. Tidur.
7. My best friends BFF (rindu dengan diorang)
8. Stalker *haha, baca status Fb sahabat, Whatsapp sahabat (happy kalau diorang happy :)
9. Bilik tidur bersih dan kemas
10. Rumah bersih dan kemas
11. Comfy clothes
12. Makan
13. Hujan (Suka hujan dan bau hujan)
14. Knowing that I've made someone smile/happy
15. Hugs
16. Hearing my fav song and watching movies *Yang saya suka jak
17. Blogging
18. Travelling (Harap boleh pergi jauh)
19. Baca blog blogger lain.
20. Doing well
21. Achieving well
22. Money *haha Seriously
23. Mereka yang selalu ada untuk saya.
24. comments from my readers
25. Being in control of my life and seeing myself progress onto better things

QUOTE

Note: Banyak perkara yang buat kita happy :) tak terkira bilangannya, hargailah. Thanks!!
saya tag semua Blogger yang baca hihi Jangan marah.


You Might Also Like

2 comments

  1. siapa yg tak suka duit kan? hahaha kaching kaching $$$

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha itulah pasal...tapi jgn lah sampai di cop sebagai mata duit-tan hahaha kaching $$$ kaching $$$

      Delete