"#First Giveaway by Shazhoniee"

3:35 PM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Klik Banner untuk join

Kata orang kampung saya, rezeki ada di mana-mana hihihik antara hadiah yang menanti anda :
Bawal Monochrome (seorang pemenang)
Reload Topup RM5 ( 5 orang pemenang) Reload Topup RM10 (2 orang pemenang)
Blog review (kepada 4-10 peserta)

Penambahan Hadiah
Cursor nama (khas buat mereka yg join tapi tak dapat hadiah besar seperti di atas

TARIKH TUTUP 1 MARCH 2016

Mangsa tag saya 
Blogger Cute : Aqilah Azmi 


You Might Also Like

11 comments

  1. Haha inshaallah qila joing ye kak kalau sempat hehe :D <3 maceh tag qila yg tak cute ni huhuhuhu hugs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay bah qilah..take ur time hihi *hugs juga

      Delete
  2. Replies
    1. tak pasti pula kalau blogger Indonesia hihi

      Delete
  3. gud luck ya...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #22. maaf mia baru sempat nak blogwalking.

    blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2016/01/senarai-url-blog-22.html

    pemenang diumumkan kat http://www.mialiana.com/2016/02/pemenang-bertuah-url-blog-22.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpa kak Mia hihi sy dah join segmen terbaru yeay!! ;)

      Delete