Terima Kasih ZALORA!

1:35 AM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Rembat saja apa yang berkenan kah kah

Sebelum ni, pihak Zalora ada menawarkan kerjasama dengan saya. Orang kata rezeki jangan ditolak hihi. Selepas saja saya publish mengenai entri ini : JAM TANGAN BABY G ONLINE, BEST BAH!. Pihak Zalora bagi voucher bernilai RM100. Berbaloi bah, siapa juga nak bagi korang RM100, percuma. 

Voucher tu perlu guna untuk beli barang dengan zalora jak. Memang pening nak pilih, rambang mata weh haha, lagipun bukan semua barangan dalam tu boleh guna untuk voucher. Memang susah nak pilih. Tapi akhirnya rembat saja mana yang berkenan sebab malas nak simpan lama-lama tu Voucher risau lupa pula. Item yang saya pilih AQEELAH MUSLIMAH WEAR POLKA DOT LACE TOP dan ZALORA PARTY BAG WITH DOUBLE BOW. Baju tu dah bagi kat mak, tak sempat gambar dan beg tu kat atas nun. Puas hati sangat dengan kualiti beg dan baju, memang berbaloi. 

First time kot shopping kat Zalora, menyesal tak shopping sebelum ni hahaha. Kalau dapat kerjasama lepas ni..lagi best!! kah kah! bah, itu saja nak story, k bai hihi.

Toce..toce..Arigato Zalora!


You Might Also Like

14 comments

  1. Replies
    1. memang best kalau free qilah hahah..qilah mesti pernah dpt juga kan hihi

      Delete
  2. Tahniah Jiha dapat collaboration zalora..InsyaAllah ada lagi rezeki tu..=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, byk blogger yg dpt juga tu hihi InshaAllah.. =)

      Delete
  3. best kan... tunggu lah nak shopping lagi neh hehehe

    ReplyDelete
  4. best nya...akak baru dapat email dari zalora. hehe..xsabor tgu voucher nak shopping gak. ahaks...comel beg tu..nak gak ah. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka kak...alhamdulillah hehehe beli jak..memang cantik dan comel beg tu..ada 2 warna..hitam dan pink hihi..

      Delete
  5. Replies
    1. Best bah bro heheheh mesti pernah dpt juga kan hihihi

      Delete