Pencarian Bloglist Bulan Mac Biskutsemperit.my

12:02 AM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Pencarian Bloglist Bulan Mac Biskutsemperit.my
klik banner untuk join


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pada hari ini saya ingin melancarkan satu lagi segmen iaitu Pencarian Bloglist Bulan Mac Biskutsemperit.my untuk pertama kalinya diblog biskutsemperit ini untuk ada bloglist. 

Apa syarat-syaratnya adalah :-
1. Tulis entry bertajuk "Pencarian Bloglist Bulan Mac Biskutsemperit.my" 
2. Tag dua rakan blogger anda dan pastikan dia tahu 

Hadiah
15 blog akan dipilih secara random
untuk dimasukkan dibloglist biskutsemperit.my sehingga 31 Mac 2016
Mula : 24 Feb 2016 Tamat : 2 Mac 2016
Terima kasih kerana sudi join segmen ini. Semoga berjaya.

Tag Blogger Awesome!

Ucing Kadayan
Zizie Zack


All the best!

You Might Also Like

7 comments

  1. Terima kasih jiha.Akan tetapi Ucing tak join segmen berhadiah dan sudah pun di maklumkan di(mari chat bersama ucing).Selamat bersegmen (^x^)..miau miau..

    ReplyDelete
  2. hihi tapi hadiahnya masuk bloglist Biskutsemperit.my saja hihi fikirkan ucing xnak join yg bg hadiah barangan hihihi

    ReplyDelete
  3. Hehehe..terima kasih je lah..nanti ucing fikir fikir (^_^)

    ReplyDelete
  4. Hi jiha.Segmen teka teki benda uk kembali lagi sila join segmen ini (^x^) miau miau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. okay ucing terima kasih :) hihi InshaAllah sy join!

      Delete
  5. Replies
    1. yep, memang senang haha..ada lg syarat lain tu, ada kat blog dia..hihi

      Delete