Dapat Award!

8:31 AM


~Assalamualaikum~
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan

Alhamdulillah..nampak kotak kat atas tu? besar sangat dah tu, mesti nmpk punya~hee btw, nak ucap terima kasih/syukron/thank u/Xie-xie/Shukriya/domo arigato/Gamsa-hamnida!! hee kepada Ukht Cahaya Azyla tapi sebelum nak ambil award tu, cik Azyla kita ni suruh bt something r..(syarat nak ambil award ni) untuk kebaikan bersama..it's ok tak jadi masalah untuk sy..^.^

syarat-syaratnya: kawan2 kena bagi komen kat blog zila.ok ke tak ok..kalau ok,alhamdulillah..kalau tak ok,zila boleh mempertingkatkan lagi mutu blog zila nieyh

~ (ah,part ni sy dah komen kat blog cik zila,copy paste balik la ek..-Assalamualaikum.. alhamdulillah syukran jazilan ukht Zila. blog cik Zila ok sangat dah cantik,kemas n menarik..byk input yg bermanfaat d'kongsikan..apa yg dpt d'katakn kat sini. juz, teruskan perjuangan enti d'jln Allah wa dakwah ini..trus berkongsi! jzkk...)

then,kawan2 kena tinggalkan komen pasal award nieyh..pliss!! (orait!,dah bt dah my dear..hehe alhamdulillah syukron ukht Zila)

kawan2 kena buat satu entri pasal award nieyh (Orait!,dah bt juga..suka sgt dgn award ni,cantik wa cute..^,^)

last,kawan2 dipersilakan amik. (inilah saat yang ditunggu2..hehe alfu syukran^^)

You Might Also Like

5 comments