#Nuffnang : CPC Campaigns berjalan jugak!

11:36 PM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Tak sehebat korang yang dapat CPUV hihi!

Selama saya hidup ni, pertama kali review tentang nuffnang hihi, lagipun mengikut tips yang saya lihat, rata-rata nyatakan buat entri untuk menghargai Nuffnang kikiki. Alhamdulillah, walaupun tak dapat lagi CPUV huhu CPC tetap berjalan, terima kasih kepada blogger yang rajin klik-klik tu, amat dihargai, manatau lepas ni rezeki CPUV pula ^^, lagipun boleh dikatakan saya masih baru menggunakan nuffnang ni, start bulan ogos tahun lalu. Moga ada rezeki lain pula. InshaAllah. 

Terima Kasih yang rajin kunjungi blog ini :)


You Might Also Like

14 comments

  1. kita punye CPUV pun tak jalan... sedih je tengok ade blogger update sampai cpuv beratus-ratus

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersama-sam kita berhuhuhu InshaAllah nanti ada rezeki kita tu hihihi teruskan, happy blogging yaya :)

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah :) terima kasih munirah!

      Delete
  3. Replies
    1. Alhamdulillah :) terima kasih Fatin!

      Delete
  4. nanti dah saluu cpc tu naik, adelah cpuv tuu. hehe keep it up!jum main click click nuffnang:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah...InshaAllah hihihi terima kasih Suhaiza..jom klik2 hihi

      Delete
  5. Kita click nuffnang awak di pagi rabu.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi terima kasih, saya akan klik juga :)

      Delete
  6. tahniah2! nanti banyaklah tu hihihihihi :D

    ReplyDelete
  7. kita pnya cpu ngn cpuv pon xberanjak.. hehe... jomklik klik hehe..

    ReplyDelete