iniblogke Mac16 bloglist

10:06 PM

~Assalamualaikum~ 
Sentiasa mendoakan kalian dari kejauhan
Klik Banner kalau nak Join

kepada sesiapa yang berminat, korang hanya perlu buat :
1. Follow Iniblogke
2. Buat satu post bertajuk "iniblogke Mac16 bloglist"
3. Pastikan banner ni ada dalam post korang & linkkan kat post ini
4. Tinggalkan url post korang kat ruangan comment

15 blog bertuah (random.org) akan dipilih untuk dimasukkan kedalam bloglist (16Mac 2016 - 15Jun 2016)

Segmen ini akan berlangsung selama ; 1 Mac 2016 - 14 Mac 2016 & pada 15 Mac aku akan umumkan 15 blog yang terpilih! Jom join.

Jom Meriahkan :)


You Might Also Like

12 comments

  1. Balas kunjungan and follow awak.

    =)

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan awak jugak .. done follow back .. all the best JIHA ! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih lyana :) InshaAllah hihi

      Delete
  3. JALAN2 ~ http://jmbelog.blogspot.my/2016/03/iniblogke-mac16-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry lambat blogwalking huhu nanti saya singgah juga ya,terima kasih :)

      Delete
  4. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. balas kunjungan dan follow juga :D

    ReplyDelete